Kuntien Tuottavuusohjelma- Aloitteesta > Toteutukseen

In English

OpenSpace Tuottavuusohjelma on luotu sähköistämään aloitteiden teko prosessi kaupungeissa ja kunnissa. Oikea aloitteiden käsittely on kunnille korvaamaton luonnonvara. Tuottavuusohjelma on luotu aloitteen tai idean käsittelyyn paperilta verkkoon ja tuotantoon. Katso video Lohjan kaupungin tuottavuushankkeesta, minkä OpenSpace Oy on toteuttanut sekä internet, että intranet palveluna.


)

Aktiivinen aloitetoiminta on kunnille hyvin kannattavaa ja maksaa itsensä takaisin. Aloitteet ja ehdotukset ovat kuntalaisten ja myös henkilöstön osallistumista kunnan kannattavuuden kehittämiseen sekä jatkuvaan toiminnan parantamiseen ja kehittymiseen.

Aloitetoiminnan onnistuminen riippuu keskeisesti aloitteiden nopeasta käsittelystä. OpenSpace Oy:n järjestelmä on nykyaikainen ja nopea selainpohjainen järjestelmä aloitteesta toteutukseen ja läpinäkyvään päätöksentekoon prosessin seurannan ja raportoinnin ansiosta.

Tarvittaessa räätälöimme Tuottavuusohjelman yksityiskohdat mutta asetuksien kautta useimmat "räätälöinnit" onnistuvat ilman ohjelmointia.

Tutustu Tuottavuusohjelmaan

Tuottavuusohjelma

Uutiset

Yhteystiedot

OpenSpace Oy
Pusulantie 660
03810, IKKALA

LOHJA
Suomi Finland
Sähköposti
info (at) openspace.fi
Puhelin
+358 0 (9) 2262 442