Kon-Tiki Tours siirtyi käyttämään Office 365 pilvipalveluja. ”Hyvä kumppani on auttanut löytämään 365:n työkaluista oikeat ratkaisut meidän tarpeisiimme” Kon-Tiki Toursin myynti- ja markkinointijohtaja Jaana Raunola sanoo. Yrityskauppa vahvistaa Kontikin valtakunnallisuutta — 29.1.2018

Erikoismatkatoimisto Oy Kon-Tikin Tours Ltd on ostanut Trio Travels Oy:n matkatoimistoliiketoiminnan. Trio Travels säilyy jatkossakin Trion matkojen markkinointinimenä. Kauppa mahdollistaa kaikkien tulevan uuden yrityksen matkojen myymisen Trion asiakaskunnalle ja vahvistaa Kon-Tikin toiminnan valtakunnallisuutta missä työtä tehostetaan pilvipalveluilla.

Pilvipalvelusta löytyy paljon työkaluja, mutta yritykselle tärkeintä on oma business, ei oikeiden IT-palvelujen etsiminen. 365:ssa palveluja ja työkaluja on riittämiin, mutta perinteisten palvelujenkin on toimittava.

OpenSpace Oy suunnittelee ratkaisut kun palvelut kehittyvät ja jokaiseen ongelmaan on löydyttävä ratkaisu. Ja asiakkaan yritystoiminnan on kuljettava häiriintymättä.

OpenSpace Oy on Silver tason Microsoft Office 365 jälleenmyyjä . Siirrämme yrityksesi nykyaikaiseen ja turvalliseen Office 365 pilvipalveluun. Tarjoamme käyttöönoton, koulutuksen, ja yksilölliset tukipalvelut.

Silver-tason Microsoft-kumppanina autamme saamaan kaiken irti tehdystä investoinnista.

Lisätietoa: Kon-Tiki Tours, https://www.kontiki.fi/

Lisätietoa: Office 365