OpenSpace Oy Aloitejärjestelmä - Aloitteesta > Toteutukseen

In English

OpenSpace aloitejärjestelmä on luotu sähköistämään aloitteiden teko prosessi yrityksissä. Oikea aloitteiden käsittely on yritykselle korvaamaton luonnonvara. Aloitejärjestelmä on luotu aloitteen käsittelyyn paperilta verkkoon ja tuotantoon.Aloitetoiminta on yritykselle kannattavaa Olemme toimittaneet aloitejärjestelmiä kokoluokaltaan tuhansien ihmisten organisaatioihin. Kysy referenssejämme!

Aktiivinen aloitetoiminta on yritykselle hyvin kannattavaa ja maksaa itsensä takaisin. Aloitteet ja ehdotukset ovat henkilöstön osallistumista yrityksen kannattavuuden kehittämiseen sekä jatkuvaan toiminnan parantamiseen ja kehittymiseen.

Toteutetuista aloitteista hyötyvät sekä yritys että aloitteentekijät. Kannattaa muistaa myös lausunnonantajia ja heidän palkitsemistaan. Entistä enemmän halutaan, että työntekijät ehdottavat omaan työhönsä liittyviä parannuksia. Aloitteen ei siis tarvitse olla keksintö.

Aloitetoiminnan onnistuminen riippuu keskeisesti aloitteiden nopeasta käsittelystä. OpenSpace Oy:n järjestelmä on nykyaikainen ja nopea selainpohjainen järjestelmä aloitteesta toteutukseen.

Tarvittaessa räätälöimme aloitejärjestelmän yksityiskohdat vastaamaan yrityksen aloitesääntöjä yksityiskohtaisesti. Aloitejärjestelmän asetuksien kautta useimmat "räätälöinnit" onnistuvat helposti ilman ohjelmointia.

Tutustu Aloitejärjestelmään

Uutiset

Yhteystiedot

OpenSpace Oy
Pusulantie 660
03810, IKKALA

LOHJA
Suomi Finland
Sähköposti
info (at) openspace.fi
Puhelin
+358 (0) 400 976 261