Bing Copilot suojattua tekoälyä yrityksille — 9.1.2024

Bing Enterprise käyttää Chat GPT 4. versiota, joka on edistynyt tekoälymalli, joka pystyy tuottamaan luonnollista ja yhtenäistä tekstiä. Bing Enterprise antaa sinulle vastauksia sekä tekstinä että puheena, ja voit keskustella sen kanssa kuin ihmisen kanssa. Näin voit saada lisätietoja ja selventää epäselvyyksiä. Bing Enterprise auttaa sinua löytämään olennaiset tiedot nopeasti ja tarkasti.

Bing Image creatorilla tehty kuva

Laaja Tietokanta ja Visualisointi

Bing Enterprise ei rajoitu vain yhteen tietolähteeseen. Se perustuu laajaan tietokantaan, joka sisältää miljardeja verkkosivuja, asiakirjoja, videoita, kuvia ja muita medioita. Bing Enterprise tarjoaa verifioidut vastaukset, jotka perustuvat luotettaviin lähteisiin, kuten Wikipediaan, uutissivustoihin tai viranomaissivustoihin. Bing Enterprise ei vain anna sinulle vastauksia, vaan myös visualisoi ne havainnollisesti. Voit nähdä graafeja, kaavioita ja kuvia, jotka auttavat sinua ymmärtämään tietoa paremmin. Voit myös pyytää Bing Enterpriseltä luomaan omia visualisointeja haluamillasi parametreillä.

Käyttäjäystävällinen ja Luotettava

Bing Enterprise on suunniteltu olemaan helppokäyttöinen ja mukautuva. Voit käyttää sitä millä tahansa laitteella, kuten tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Voit myös valita haluamasi kielen yli 100 vaihtoehdosta. Bing Enterprise oppii jatkuvasti käyttäjiltään ja parantaa palveluaan heidän palautteensa perusteella. Bing Enterprise on myös luotettava hakukokemus, joka noudattaa tiukkoja tietoturva- ja yksityisyysstandardeja. Voit luottaa siihen, että yrityksesi tiedot pysyvät suojattuina eivätkä vuoda organisaation ulkopuolelle.

Tietoturva: Suojaa Yrityksen Tiedot

Bing Chat Enterprise on erityinen versio Bing Enterprisestä, joka on suunnattu chat-keskusteluille. Se tarjoaa kaikki edellä mainitut edut sekä lisäturvaa chat-tiedoille.
Bing Chat Enterprise tarjoaa kaupallisen tietosuojan. Se tarkoittaa sitä, että käyttäjien ja liiketoiminnan tiedot pysyvät suojattuina eivätkä vuoda organisaation ulkopuolelle. Bing Chat Enterprise ei kerää, tallenna tai jaa mitään chat-tietoja Microsoftin tai muiden tahojen kanssa. Voit siis olla varma, että keskustelusi ovat luottamuksellisia ja turvallisia.

Chat-tiedon Suojaus

Bing Chat Enterprise ei vain suojaa chat-tietoja ulkopuolisilta, vaan myös sisäisiltä uhilta. Chat-tietoja ei tallenneta, ja Microsoftilla ei ole pääsyä tietoihin. Käyttäjien dataa ei käytetä mallien kouluttamiseen. Bing Chat Enterprise käyttää salattua yhteyttä ja poistaa kaikki chat-tiedot heti kun keskustelu on päättynyt. Näin voit estää tietojen väärinkäytön tai vahingossa tapahtuvan paljastumisen.


OpenSpace Oy tarjoaa apua Bing Enterprisen käyttöönotossa. Voimme tarjota asiakkaalle asiantuntevaa neuvontaa ja tukea Bing Enterprisen hyödyntämisessä. Voimme myös kouluttaa käyttäjiä ja tarjota heille teknistä tukea. Bing Enterprise on helppo ottaa käyttöön, sillä se ei vaadi mitään erityisiä laitteita tai ohjelmistoja. Se toimii suoraan selaimessa tai mobiilisovelluksessa.

Bing Chat Enterprise on saatavilla esikatseluna ja sisältyy ilman lisäkustannuksia Microsoft 365 E3-, E5-, Business Standard- ja Business Premium -lisensseihin. Se on saatavilla myös erillisenä tarjouksena. Jos haluat kokeilla Bing Chat Enterprisea, kysy lisää!

Bing Enterprise on älykäs hakukokemus, joka auttaa yritystäsi saamaan parempia vastauksia ja tehokkaampaa tiedonhakua. Se on helppokäyttöinen, luotettava ja turvallinen. Se on myös loistava tilaisuus OpenSpace Oy:n asiakkaille tarjota lisäarvoa asiakkailleen.