Copilot suojattua tekoälyä yrityksille — 28.5.2024

Mm. Business standard lisenssiin sisältyvä Copilot käyttää Chat GPT 4. versiota, joka on edistynyt tekoälymalli, joka pystyy tuottamaan luonnollista ja yhtenäistä tekstiä suojatussa tilassa. Copilot antaa sinulle vastauksia sekä tekstinä että puheena, ja voit keskustella sen kanssa kuin ihmisen kanssa.

Laaja tietokanta ja visualisointi

Copilot ei rajoitu vain yhteen tietolähteeseen. Se perustuu laajaan tietokantaan, joka sisältää miljardeja verkkosivuja, asiakirjoja, videoita, kuvia ja muita medioita. Copilot tarjoaa verifioidut vastaukset, jotka perustuvat luotettaviin lähteisiin, kuten Wikipediaan, uutissivustoihin tai viranomaissivustoihin. Copilot ei vain anna sinulle vastauksia, vaan myös visualisoi ne havainnollisesti. Voit nähdä graafeja, kaavioita ja kuvia, jotka auttavat sinua ymmärtämään tietoa paremmin. Voit myös pyytää Copilot luomaan omia visualisointeja haluamillasi parametreillä.

Käyttäjäystävällinen ja luotettava

Copilot on suunniteltu olemaan helppokäyttöinen ja mukautuva. Voit käyttää sitä millä tahansa laitteella, kuten tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Voit myös valita haluamasi kielen yli 100 vaihtoehdosta. Copilot oppii jatkuvasti käyttäjiltään ja parantaa palveluaan heidän palautteensa perusteella. Copilot on myös luotettava hakukokemus, joka noudattaa tiukkoja tietoturva- ja yksityisyysstandardeja. Voit luottaa siihen, että yrityksesi tiedot pysyvät suojattuina eivätkä vuoda organisaation ulkopuolelle.

Copilotia voi laajentaa siten että se on käytettävissä myös Office tuotteissa kuten Wordissä ja Excelissä ja esim. Teamsissä. Tekoälyn käyttöä on jopa vaikea kuvailla kun mahdollisuudet kasvavat ennennäkemättömällä tavalla. Voit esimerkiksi muodstaa kokousmuistiinpanot, kysyä mitkä asiat olivat tärkeitä sähköposteissani viime viikolla ja saat erittäin hyviä koosteita. Wordissä voit pyyt'ää tekoälyä kirjoiittamaan laajoja dokumentteja, kunhan antamasi ohjeet Copilotille ovat sopivan selkeät.

Tiedon suojaus

Copilot ei vain suojaa chat-tietoja ulkopuolisilta, vaan myös sisäisiltä uhilta. Chat-tietoja ei tallenneta, ja Microsoftilla ei ole pääsyä tietoihin. Käyttäjien dataa ei käytetä mallien kouluttamiseen. Copilot käyttää salattua yhteyttä ja poistaa kaikki chat-tiedot heti kun keskustelu on päättynyt. Näin voit estää tietojen väärinkäytön tai vahingossa tapahtuvan paljastumisen.


OpenSpace Oy tarjoaa apua Copilot käyttöönotossa. Voimme myös kouluttaa käyttäjiä ja tarjota heille teknistä tukea. Copilot on helppo ottaa käyttöön, sillä se ei vaadi mitään erityisiä laitteita tai ohjelmistoja. Se toimii suoraan selaimessa tai mobiilisovelluksessa ja esim. Microsoftin Swiftkey Android näppäimistöllä.

Copilot on saatavilla esikatseluna ja sisältyy ilman lisäkustannuksia Microsoft 365 E3-, E5-, Business Standard- ja Business Premium -lisensseihin. Se on saatavilla myös erillisenä tarjouksena. Jos haluat kokeilla Copilotia, kysy lisää!